TRENDOVI

Crvena haljina za bitno događanje!

Style File by Ana Bacinger

kombinacija za doček

Volimo originalne svadbe, a one koje se odvijaju na doček Nove godine čine nam se jednostavno savršenima! Zagarantirana je odlična zabava, mi se samo moramo pojaviti u svom najboljem izdanju i zabavljati do kasnih jutarnijih sati… Još nam jedino nedostaje savršena kombinacija, a imamo i to!

‘Draga Ana,

imam ove salonke koje su prekrasne rose gold boje. Trebala bih Novu godinu provesti na vjenčanju u Njemačkoj te bih uz njih kombinirala nešto, nije bitno je li haljina, suknja ili odijelo. Uz to nakit ne mogu nositi jer sam alergična na svu bižuteriju i zlato. Limit je oko 100€. Hvala unaprijed, Mia.’


Draga Mia,

s obzirom da se radi o dočeku Nove godine najbolji izbor je crvena boja! Poslovica kaže da nam za tu ludu noć treba nešto crveno, a haljina je savršen izbor jer se divno slaže s nijansom tvojih divnih salonki. Savjetujem ti upečatljivu malu torbicu u sličnim nijanama i broš koji možeš zataknuti ispod ovratnika ako ti to ne smeta za alergiju. Preko cijele kombinacije prebaci najdraži kaput ili još bolje mekanu bundicu od umjetnog krzna.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

BROŠ: Mango (80 kuna), HALJINA: H&M (199 kuna), TORBA: Zara (350 kuna)

A.B.

Objavljeno: 25.12.2016. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p