MODNI DODACI

Crvena je Saint Laurentova boja jeseni

Donosimo 5 najljepših torbica iz ponude modne kuće

U dizajnerskoj estetici Hedija Slimanea, takozvanog princa tame, rijetko kada ćete zamijetiti neku boju osim crne, bijele i ponekog izleta sa zlatnom. Za čelno lice kreative u Saint Laurentu često se govori kako predstavlja inkarnaciju mračnjačkog stila, koji predstavlja miks vibrantne mladenačke kulture Los Angelesa i Saint Laurentove tradicije dekadentnog francuskog šika.

Upravo zbog toga veliko je iznenađenje da je Saint Laurent kao boju jeseni za svoje luksuzne kožne torbe izabrao prigušenu crvenu, koja je preplavila najpopularnije SLP modele. Nije tajna da ove torbe obožavaju Kate Moss, Rosie Huntington – Whiteley i Angelina Jolie, a nakon što su svoje ormare napunile omiljenim modelima u crnoj boji, u kojoj su torbe prvotno predstavljene, uopće ne sumnjamo da će ih podjednako oduševiti ova savršena jesenska nijansa.

Iz komercijalnih ponuda, modni je brand u svojoj web trgovini ponudio šarolik raspon boja, no kraljica sezone definitivno je već spomenute crvena nijansa, koja dominira od 'Classic Sac De Jour' modela pa sve do 'Classic Small Lulu' torbice. 5 najljepših Saint Laurent torbi u crvenoj boji donosimo u nastavku.

 

1. Saint Laurent Classic Sac De Jour Bag - 2.250 eura


2. Saint Laurent Classic Duffle 12 Bag - 1.795 eura


3. Saint Laurent Classic Medium Betty Bag - 1.350 eura


4. Saint Laurent Classic Small Lulu Bag - 1.250 eura


5. Saint Laurent Classic Monogramme Clutch Bag - 795 eura

H.B.

Photo: Saint Laurent

 

-->--> -->
Objavljeno: 28.10.2013. u 16:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p