TRENDOVI

Cvjetni print i dalje dominira haljinama

Izdvojili smo najljepše high street modele…

Neovisno volite li klasične haljine u zagasitim tonovima ili ste jedna od onih fashionistica koja je slaba na uzorke i jarke boje, model u cvjetnom printu zasigurno se nalazi u vašem ormaru. Ponuda haljina cvjetnog printa podjednako je dobra svake sezone jer ovaj uzorak već odavno slovi kao klasika koju možete kombinirati na više načina i odlično nositi godinama.

Pull&Bear

                                  Pull&Bear

Za jesen 2013. godine haljine floralnog printa nose se u grunge stilu koji dominira vješalicama, policama i lookbookovima brojnih dizajnerskih i high street dućana. Savjetujemo vam da haljine koje smo izdvojili u našoj galeriji u ovim prvim danima jeseni nosite uz guste dokoljenke, robusne čizme i toplo pletivo, a kasnije kada krenu niske temperature, kiša i magla spomenute dokoljenke jednostavno zamijenite grilonkama, a preko toplog pletiva prebacite najdraži kaput ili kožnu jaknu. 

Najpopularniji modeli su oni H kroja, no podjednako su zastupljene i simpatične haljine A kroja te uvijek nosivi uski modeli koji naglašavaju ženske obline.

Zara

                                    Zara

U galeriju smo stavili najljepše modele haljina cvjetnog printa iz ponude high street dućana!

 

Ana Bacinger

photos: zara, asos, h&m, pull&bear, vogue

 

Objavljeno: 30.10.2013. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p