TRENDOVI

Danas nosim…

Ležerna kombinacija glavne urednice Storybooka, Vedrane Čarapović
Vedrana Čarapović 
Svake se godine kao malo dijete iznova veselim zimi. Osim snijega, blagdanskog ugođaja, druženja na otvorenom i svega što nosi ovaj dio godine, obožavam i zimske odjevne komade. Među njima bi svakako izdvojila bunde - udoban, funkcionalan i konkretan komad, idealan za sve vanjske aktivnosti.

Iako su mi jako chic krzna u boji, najbolje se osjećam u ovoj crnoj koja mi je 'sjela' na prvu. Osim što je topla, dobro se slaže s raznim kombinacijama; od casual pa sve do večernjih. Isto je i s cipelama. Nosim ju uz štikle, niske, bajkerske čizme... ili kao u ovom slučaju uz visoke Isabel Marant pune potpetice koje sam kupila ove sezone. Preferiram ih jer su prije svega udobne, prilagodljive raznim prigodama i dovoljno visoke da se žena u njima dobro osjeća. Volim ih nositi uz uske traperice svih nijansi ili uz ove crne hlače s pritajnim reljefnim detaljima od pliša na koje sam naletila u Rimu u jeku ljetnih sniženja.

Vedrana Čarapović
Uz njih volim nositi običan t-shirt i razne veste. Ovu plavu s resicama kupila sam još ljetos, a nedavno sam se iz Pariza vratila s par odjedvnih komada s motivima labudova među kojima je i ova košulja.

I naravno, nijedna zima ne može proći bez vunenih kapa, šešira i rukavica koje biram ovisno o raspoloženju. Kao i torbe. Posljednjih tjedana tako nosim zelenu 3.1. Phillip Lim – dovoljno mala a opet dovoljno velika.
 
Vedrana Čarapović 
Vedrana Čarapović
ČIZME: Isabel Marant, HLAČE: Patrizia Pepe, KOŠULJA: Paul & Jo Sister, VESTA: Asos, TORBA: 3.1. Phillip Lim, RUKAVICE: Mohito, KAPA: Couture By Tereza

photos: Jure Perišić
Objavljeno: 17.12.2014. u 14:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p