TRENDOVI

Decentne naušnice iz Stradivariusa koje želimo imati!

Jednostavne, a tako posebne!

Unatoč tome što smo sigurni da već znate kako su upravo detalji ono što svakoj kombinaciji daje karakter i stilski smjer, nije naodmet to još jednom ponoviti. Potaknuti time, odlučili smo provjeriti što to omiljeni brendovi nude, a za oko nam je najviše zapela ponuda naušnica popularnog high street brenda koji uvijek oduševi divnom i nosivom ponudom koja se tako lako kombinira.

Riječ je o Stradivariusu koji, kao što smo spomenuli, uvijek iznenadi sjajnim modnim dodatcima koje jedva čekamo kombinirati. Tako smo ovog puta poželjeli naušnice iz nove kolekcije koje su vrlo decentne i jednostavne, no s druge strane i upečatljive. Primjerice, obični ring modeli u različitim debljinama pokazali su se kao sjajan odabir želite li podignuti bilo koju modu priču, a pritom izgledati opušteno i elegantno. Isto tako, tu su i razni viseći modeli s tanjim detaljima i oblicima, a što se tiče boja, nama se najviše sviđaju oni u zlatnim tonovima. Naime, zlatne nijanse divno pristaju osunčanoj puti, a dobro se kombiniraju s gotovo svim bojama, no volite li više srebrne nijanse ili pak naušnice u boji, Stradivarius nudi i takve varijante.

Budući da ljeto samo što nije, a posebnih naušnica nikad dosta, kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela naušnica iz aktualne Stradivarius ponude za koje smo sigurni da će se bez problema uklopiti u svačiji stil.

Ovo su neki od najljepših modela!

70 kn

50 kn

70 kn

50 kn

70 kn

70 kn

70 kn

70 kn

50 kn

70 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 03.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p