TRENDOVI

Dieselova stylish banda

Diesel pretkolekcija jesen/zima 2015.
Diesel
Čopor odmentika. Kršitelji pravila kroz generacije i supkulture. Wolfpack se bazira na čvrstoj tkanini u Diesel  pretkolekciji jesen/zima za muškarce i žene. S puno ideja i utjecaja kulturnih bandi, Wolfpack crpi inspiraciju iz stilova i tkanina koje su nosili motoristi 50-ih i punkeri 80-ih. Njihov smion stav, individualnost i nonšalantnost je definicija današnjeg Diesel duha.
 
U Wolfpack-u nema pravila u odijevanju - sloboda izražavanja podrazumijeva klasične Diesel komade motorista, traper i koža su namjerno pomiješani zajedno u drzak stil odijevanja mimo pravila. Vjerni Diesel DNA-u, kolekcija je nosiva i naglašena cool nepoštovanjem.
 
Diesel
 
"Za FW15 kolekciju bio sam inspiriran duhom vuka. Vukovi imaju i slatku i agresivnu stranu, a ta dvojnost u njihovoj prirodi je ključ. Vidjet ćete tu dvojnost koja se prostire kroz kolekciju", rekao je Nicola Formichetti, kreativni direktor Diesel.
 
"Radi se o ujedinjenoj skupini ljudi , poput čopora vukova. Oni su vrlo slobodni. Nemaju granice o tome što će nositi za dan ili noć, što je svečano, što je dnevno - to je sve zajedno pomiješano na jedan moderan način. Uzeli su inspiraciju iz različitih supkultura i čine ju novom i zanimljivom. Postoje različita raspoloženja unutar kolekcije, ali svi oni imaju tu filozofiju."
 
Diesel 
Pop Riot
 
Klasični rock utjecaji pomiješani s elegantnim večernjim stilovima koriste se za dan. Pomješani zajedno u visokom energetskom izgledu - od pencil suknje i zebra printa 60-ih godina do punk inata 80-ih, do house i grunge utjecaja 90-ih, zarobljeni u smile printu. Grunge oblici su podignuti sa punk rock kožom, ušivenim zakrpama, šiljcima, privjescima i kombinacijama živih boja. Modni dodaci naglašeni s grafičkim zipovima i kopčama. Moderni visoki topovi imaju stil 80-ih, bjelokosti i crvene kombinacije boje za žene, brušene crne kože za muškarce.
 
Diesel 
Fade to Blue
 
Pastelna slatka paleta boja miješa se s blijedo plavim trapericama. Isprani i tretirani meki traper stvara više romantičan izgled, pokazujući večernji senzibilitet, ali dnevnog izgleda. Saten bomb jakne u blijedo plavoj i ružičastoj nijansi za muškarce i žene imaju vezeni motiv vuka. Ženska traper suknja je izrađena od slojeva izlizanog, obrubljenog trapera. Mješoviti ruksaci u kombinaciji i kontrastu meke blijede tkanine i brušene kože. Rublje ima print njeznih tonova.
 
Diesel
Night rider
 
Večernji casual, casual odjeća za noć novi je način večernjeg stylinga. Hibridni proizvodi i dvojnost funkcioniraju zajedno pomiješani s grafičkim printom i cifovima. Kratka motoristička jakna igra na dvojnosti koktelom jeansa i kože. Modni dodaci uključuju motorističke čizme sa duplom kopčom i unisex dizajn.
 
Diesel
Diesel ikone
 
Iskonski komadi koji kanaliziraju Dieselov DNK imaju kontinuitet: oni se pojavljuju kroz sezone. Žestoki Diesel Vuk je printan s detaljima na majici. Bomb jakna, izrezana iz različitih tkanina svake sezone, veste s kapuljačom i motorističke jakne koje su napravljene sa suptilnim V dizajn-om u kontrastnim tkaninama na grudima.

DieselDiesel
 
Artikle iz kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 21.07.2015. u 08:24
Tagovi: Diesel

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p