TRENDOVI

Divan baloner u boji devine dlake je sve što trebate za stylish kombinacije

Model koji obožavamo!

Govorimo li o modnim klasicima, možemo se složiti kako se baloner definitivno nalazi pri samom vrhu liste. Naime, ovaj bezvremenski komad bez imalo razmišljanja jedan je od onih koji pruža vječnu eleganciju, decentan i minimalistički stil s kojim je teško pogriješiti. Kao i sve u modi, baloner također podliježe trendovima i promjenama, ali postoji boja koja baš uvijek izgleda divno i osvaja na prvi pogled.

Kao što smo spomenuli, baloner je klasik u odijevanju koji se prenosi iz sezone u sezonu te uvijek jednako oduševljava odličnim modnom pričom. Iako se na prvi pogled može doimati strogim i isključivo poslovnim odabirom, baloner je daleko od uniformiranog i pomalo dosadnog izgleda jer uz odabir ključnih detalja može postati idealno modno platno. Kombinacija s kojom baš nikada ne možete pogriješiti ona je koja objedinjuje minimalističke odjevne komade kojima će baloner podariti chic notu i zaokružiti styling na poseban način.

S druge strane, iako obožavamo minimalističke i decentne kombinacije, baloner je vrlo dobar odabir i za eksperimentiranje s različitim stilovima jer uvijek zadržava ton dobrog stila koji se potom prožima u različitim modnim vizijama. Kada govorimo o boji, boja devine dlake definitivno je jedna od najtraženijih, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako istovremeno objedinjuje eleganciju i upečatljivost, a to je kominacija s kojom nikako ne možete pogriješiti. U nastavku smo izdvojili savršen baloner koji smo pronašli na policama brenda Massimo Dutti i to po cijeni od 1.200,00 kn.

1.200,00 kn


Objavljeno: 29.10.2019. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p