TRENDOVI

Divan kaput u boji pijeska je sve što ove zime želimo

Model koji nikad ne izlazi iz mode!

Iako se čini kako se temperature neće spuštati još neko vrijeme, nije naodmeti zaviriti u jesensko/zimske kolekcije koje su predstavili omiljeni high street brendovi. Odjevni predmet koji zimi obožavamo definitivno je kaput prvenstveno zbog činjenice kako nam je u njemu neizmjerno toplo, ali zanemarivo nije niti to da kaputi izgledaju fantastično i podižu svaku kombinaciju.

Govorimo li o high street brendovima, nažalost u Hrvatskoj neki od najdražih još uvijek nemaju trgovinu, ali to vas ne treba spriječiti da nabavite nešto iz njihove divne ponude. &Other Stories popularni je brend poznat po prepoznatljivoj casual estetici koja koketira s vječnom klasikom koja je vješto svake godine ukomponirana u aktualne trendove. Upravo taj zanimljiv spoj jedan je od razloga zašto ovaj brend obožavamo i uvijek poželimo kupiti baš cijelu kolekciju. Ovog puta pažnju smo usmjerili na ponudu kaputa koja nije razočarala, a za oko nam je ponajviše zapeo model bež boje. Naime, popularna camel nijansa neizmjerno dobro izgleda u različitim kombinacijama zato što 'umiruje' outfit te ga čini sofisticiranim, a pridodamo li tome i naglašen struk, radi se o odabiru koji je jednostavan, ženstven i upečatljiv. Nadalje, ovaj model kaputa možete nositi u ležernim dnevnim kombinacijama, ali i onim večernjim koje zahtijevaju nešto glamurozniju modnu notu.

Činjenica kako &Other Stories nema trgovinu u Hrvatskoj ne mora vas spriječiti za nabavu ovog odličnog kaputa jer je dostupan online po cijeni od 1400 kn.

&Other Stories (1400 kn)

Objavljeno: 13.09.2019. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p