TRENDOVI

Divan komplet od tvida kao stvoren za elegantne outfite

Obožavamo sinergiju klasike i trendova!

Kad spomenemo komplet od tvida, Coco Chanel neizostavna je asocijacija, no iako bismo vrlo rado u svojoj garderobi imali originalni primjerak ove kultne modne kombinacije, valja se zadovoljiti i high street verzijom. Uz malo poigravanja te odabirom ključnih detalja, komplet od tvida može se prilagoditi različitim prigodama i stilovima, stoga svakako razmislite da garderobu nadopunite ovim divnim kompletom koji smo pronašli u Zari.

Kao što smo spomenuli, komplet od tvida donosi jednu divnu i posebnu modnu priču, a pridodamo li tome i decentnu, no upečatljivu zagasito plavu boju, izgled koji će privlačiti svu pažnju je zagarantiran. Naime, prilikom kombiniranja kompleta od tvida valja imati na umu da je riječ o kombinaciji koja je dominanta, pa sukladno tome preporučujemo da odjevni predmeti i detalji s kojima ćete nadopuniti styling budu jednostavni i minimalistički. Primjerice, u prijelaznom proljetnom razdoblju ispod kompleta možete nositi jednostavan top u bijeloj boji ili pak jednostavnu bijelu košulju. Naravno, želite li ipak svemu podariti statement notu, možete se odlučiti za košulju s mašnom ili popularnom kragnom.

Nadalje, što se tiče obuće, balerinke ili salonke s nižom block potpeticom najbolji su izbor jer će kombinaciji pružiti dašak francuskog chica, a govorimo li o večernjim izlascima, možete se odlučiti za jednobojne salonke ili sandale. Kompleti od tvida jednako dobro pristaju dnevnim i večernjim prigodama, stoga nema baš nikakvog razloga da se jedan takav funkcionalni modni odabir ne pronađe i u vašoj garderobi, a ovaj iz aktualne Zarine ponude osvojio nas je na prvi pogled, stoga ne sumnjamo da će i vas!

Jaknica (550 kn), suknja (230 kn)

Objavljeno: 27.04.2020. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p