TRENDOVI

Divan pleteni kardigan kojeg se isplati imati nadohvat ruke kad zahladi!

Komad koji uvijek dobro dođe!

Unatoč tome što nam proljetni dani donose prve sunčeve zrake zbog kojih odmah uskačemo u fluidne proljetno-ljetne komade, ovo razdoblje karakteristično je i po poprilično promjenjivom vremenu. Naime, sigurni smo da ste upoznati sa situacijom kad je maločas vruće, maločas hladno, a upravo zato pri ruci je uvijek dobro imati stylish kardigan koji je ujedno i vrlo funkcionalan.

Kardigan je odjevni predmet kojeg nosimo u baš svim periodima godine, ali prijelazno razdoblje je zasigurno ‘it’ doba za ovaj komad. Kardigani su u svojoj osnovi vrlo opušteni i neopterećujući, a lako se kombiniraju s različitim stilovima. Tako primjerice kardigan možete nositi s običnim trapericama ili majicom, ali nisu isključne niti varijante sa suknjama i bluzama. Iako je izbora pregršt, nama je za oko zapeo Zarin model koji dolazi u neodoljivoj bež crvenoj kombinaciji te sadrži jednostavan, no upečatljiv prugasti uzorak.

Isto tako, ovaj pleteni model je odličan odabir želite li svojoj kombinaciji podariti dozu casual looka koji koketira s chic estetikom. Ono što se nama najviše sviđa je činjenica da ovaj kardigan sjajno služi svrsi, a to je da nas ugrije u promjenjivim proljetnim danima, ali sve s elementom divnog izgleda koji sigurno neće proći nezapaženo. Naravno, nositi ga možete i u drugim periodima godine pa je to još jedan dodatan razlog zašto se ovaj divan Zarin kardigan jednostavno mora pronaći u vašoj shopping košarici!

Kupiti ga možete putem sljedećeg linka!


Zara (180 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 16.05.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p