TRENDOVI

Divna bluza koju još uvijek stignete nositi

Poseban komad koji želimo u svom ormaru!

Iako polako ljetnu garderobu pospremamo u ormar, niske temperature ipak još uvijek nisu pokazale svoje lice, stoga nema baš nikakvog razloga da ostatak sunčanih dana ne provedete u laganim i šarmantnim komadima. Ovog puta riječ je o divnoj bluzi za koju smo sigurni da će vas u potpunosti oduševiti i inspirirati za kreiranje odličnih stylinga.

Sigurni smo kako ste modnu blogericu Blair Eadie već primijetili na Instagramu, a njezine sjajne kombinacije prožete nevjerojatnom zaigranošću, veselom i vedrom notom definitivno su samo neki od razloga zašto je upravo ovo profil na koji uvijek volimo zaviriti. Poznata po nošenju jarkih boja, ali i onih pastelnih, divnih volumeniziranih komada, ovoga puta Blair je u fokus stavila posebnu bluzu brenda Acler. Naime, riječ je o komadu kojeg karakteriziraju otvorena ramena i predimenzionirani rukavi koji se savršeno uklapanju u baš sve kombiancije.

Neodoljive šarene točkice kreiraju zaigranost, ali odaberete li nešto ozbiljniji ostatak kombinacije, mogu biti iznimno elegantne i profinjene. Ono što nam se posebno sviđa kod ove bluze činjenica je kako jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim kombinacijama, a odabirom pravih ključnih detalja u potpunosti je možete prilagoditi vlastitom stilu, ali i osobnosti. Svakako predlažemo da prilikom kombiniranja ove bluze budete pažljivi s odabirom modnih dodataka koji nikako ne bi smjeli biti glomazni ili previše upečatljivi te jednostavno dopustite bluzi da vodi glavnu modnu riječ. Jednako razmišljanje primijenite i za odabir frizure te se odlučite za uredan rep ili punđicu. Ono u što možete biti sigurni je da unikatan izgled s ovom bluzom neće izostati, pa vam ne preostaje ništa drugo nego istu i nabaviti te uživati u ostatku suncem okupanih dana. 

Bluzu, ali i suknju istog uzorka, možete nabaviti na Acler službenoj staranici.

Acler top 

Acler suknja

Objavljeno: 05.09.2019. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p