TRENDOVI

Divne balerinke koje su kao stvorene za jesenske dane!

Stylish modeli koje jedva čekamo kombinirati!

Unatoč tome što i dalje bezbrižno uživamo u ljetnom 'moodu', jesen je pred vratima, a to znači da je upravo sada sjajan trenutak kako biste kolekciju nadopunili novim modnim poslasticama koje su kao stvorene za prijelazno razdoblje. Kada govorimo o obući, balerinke su nepogrješiv odabir, stoga ako već nemate svoj novi omiljeni par, sigurni smo da će vas sjajna ponuda omiljenih brendova vrlo brzo inspirirati!

Balerinke su obuća koja je podijelila brojna mišljenja pa ih tako neki smatraju izuzetno neatraktivnim, dok postoje i oni koji ih se ne odriču baš nikad. Sigurno je kako su balerinke zanimljiv odabir obuće koji svaku kombinaciju čini jednostavnom i elegantnom, a neizbježan francuski chic definitivno je razlog zbog kojeg ih želimo u svojoj kolekciji. Balerinke koje možemo pronaći u najnovijim jesenskim kolekcijama naginju klasičnom izgledu, ali mogu se pronaći i nešto drugačije varijante. Tako nailazimo na decentne modele sa ženstvenim detaljima poput ukrasnih kamenčića, a svi zaljubljenici u sling back balerinke mogu nabaviti i takve varijante. Što se tiče boja, ponuda je šarolika no nama za se ipak najviše sviđaju nešto neutralniji i decentniji odabiri koji se s lakoćom prilagođavaju različitim stilovima. Kada govorimo o kombiniranju balerinki, savršeno pristaju s trapericama visokog struka, suknjama i haljinama, ali i popularnim culottes hlačama. Ipak, balerinke su nježne i ženstvene, stoga pripazite da i ostatak odjeće koju odaberete bude u sličnom tonu i onda možete biti sigurni kako šarmantan izgled neće izostati.

S obzirom na to da su jesenske kolekcije već pristigle u trgovine, u nastavku smo izdvojili nekoliko chic modela balerinki za koje smo sigurni da će vas oduševiti!

Uterque (1100 kn)

Uterque (950 kn)

Stradivarius (150 kn), Zara (450 kn)

Stradivarius (150 kn)

Reserved (120 kn)

Zara (300 kn), H&M (14,99 €)

Uterque (950 kn)

Zara (300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Uterque, Stradivarius, H&M
Objavljeno: 01.09.2021. u 15:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p