TRENDOVI

Divne kombinacije u kojima ćete izgledati fit i stylish!

Za posebne sportske outfite koji će privlačiti sve poglede!

Jesen je nerijetko period godine u kojem se volimo odlučiti na brojne promjene, pa se tako osim frizure i odjeće, tjelovježba također nalazi pri vrhu liste prioriteta. Osim motivacije, volje i ustrajnosti, kako bi proces tjelovježbe bio uspješan potrebno je imati i odgovarajuću odjeću, a postoji li išta bolje od funkcionalnih i chic komada u kojima ćete zablistati na najbolji mogući način te naglasiti fit liniju?

Možemo se složiti da je sportska odjeća vrlo važan element jer osim što prije svega mora služiti svrsi, nije naodmet da bude i stilski zanimljiva priča. Jedan od najdražih sportskih brendova koji sadrži sve navedeno bez imalo razmišljanja je Reebok koji i ovog puta oduševljava praktičnim komadima kao stvorenim za chic vježbanje. Bez obzira na to volite li vježbati u kratkim kombinacijama, odnosno hlačicama i topu ili pak tajicama, Reebok može ponuditi ponešto za svakog, a to jako dobro zna i influencerica Tea Dujmić. Naime, Tea je vješto iskombinirala šire sportske hlačice u vibrantnoj boji s jednostavnim bijelim topom i sve skupa zaokružila s možda najvažnijim dodatkom za vježbanje, a to su tenisice.
Reebok ove godine obilježava desetu godišnjicu popularnih Nano X tenisica, a potaknuti time predstavili su najfleksibilniji model dosad koji omogućuje nesmetano rekreativno vježbanje raznih sportova.
Spomenuti model tenisica dolazi u nekoliko boja, a krasi ga moderan dizajn koji se vrlo jednostavno kombinira i prilagođava odjevnim predmetima. Također, osim izgleda, Nano X model krije i poboljšanu tehnologiju, stabilnost te udobnost potaknutu pjenom visoke gustoće, stoga bez imalo razmišljanja možemo zaključiti da je riječ o odabiru s kojim ne možete pogriješiti.


Koliko su Nano X tenisice udobne i praktične još jednom se uvjerila i Tea koja je za jednu od stylish sportskih kombinacija odabrala klasične crne tajice te bijeli kratki top. Ovaj odabir odličan je jer ni u čemu ne sputava, a ključni detalji u vidu efektnih vizualizacija Reebok loga pružaju mu zanimljiv i dinamičan estetski izgled. Naravno, osim dugih tajica možete se odlučiti i za one kraće, odnosno biciklističke hlačice koja također izgledaju sjajno te otvaraju velik poligon brojnim kombinacijama.


Budući da je tjelovježba navika koja bi trebala biti dio svačije svakodnevice, outfitima koje tada nosimo nije loše podariti stylish modni prizvuk, a navedeni Reebok komadi savršeno će se uklopiti i naglasiti ono najljepše.

Cijelu ponudu možete potražiti online, ali i u Polleo Sport trgovinama!


Foto: John Pavlish
Objavljeno: 13.10.2020. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p