TRENDOVI

Divne slip haljine koje obožavamo nositi u toplim mjesecima!

Model koji uvijek dobro dođe!

Haljine su bez imalo razmišljanja odjevni predmet kojem se najviše veselimo kad nas temperature počaste nešto višim stupnjevima, no osim klasičnih boho modela koje preferiramo tijekom proljetno-ljetnog perioda, slip varijante također se nameću kao odabir s kojim nema greške. Naime, slip haljine su vrlo elegantne i ženstvene, ali isto tako mogu se kombinirati i u ležernim dnevnim prigodama, stoga svakako nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova!

Kao što smo spomenuli, slip haljine ističu se svojom elegancijom, ali uz odabir nešto opuštenijih detalja mogu postati i sjajan dnevni odabir. Kada govorimo o takvim kombinacijama, predlažemo da se odlučite za primjerice omiljene tenisice ili trendi sandale na vezanje, a sve skupa nadopunite zaigranom torbicom, efektnom maramom ili pak ležernom košuljom. Što se tiče boja, obožavamo one jarke i upečatljive pa želite li zablistati u divnim dnevnim outfitima, riječ je o odabiru koji će privlačiti brojne poglede. S druge strane, što se tiče večernjih prigoda, slip haljine su bez imalo razmišljanja pun pogodak, a sve zato jer ih možete kombinirati s najdražim cipelama na potpeticu te izgledati ženstveno i profinjeno. Večernji modeli vole i nešto glamurozniji nakit pa se možete odlučiti za upečatljive zlatne varijante, kao i one s posebnim motivima koji kombinaciji pružaju ‘ono nešto’.

Iako ne sumnjamo da u svojoj kolekciji već imate nekoliko slip modela haljina, kako bismo vas potaknuli na shopping, ali i kreiranje novih modnih priča, u nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Zara (200 kn)

Uterque (1200 kn)

Max Mara (€205), &OtherStories (€40)

Uterque (1200 kn)

Norma Kamali (€140)

&OtherStories (€48)

Ksubi (€433.69)

Zara (230 kn)

H&M (14,99 €, 14,99 €)

Zara (180 kn)

BERNADETTE (€395)

Foto: Instagram, H&M, Zara, &OtherStories, Net-a-Porter, Uterque
Objavljeno: 02.06.2021. u 10:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p