TRENDOVI

Dizajnerski asesoar za smartphoneove

13 primjetnih modela za svačiji ukus!

Napretkom tehnologije otvorile su nam se mnoge mogućnosti. Nekoć nam je bilo potrebno sa sobom ponijeti mp3 player i fotoaparat, a danas te zadaće pripadaju smartphoneovima. Vaš smartphone može reći mnogo o vama, počevši od toga preferirate li pristup većem broju aplikacija ili jednostavno volite dobar dizajn. Kako više nije riječ samo o uređaju nego o statusnom simbolu, stvoreno je još jedno tržište u kojem se većina modnih dizajnera okušala. Riječ je o asesoaru za smartphoneove. 

            Moschino                              Valentino

Marc Jacobs, Kenzo, Burberry i Diane Von Furstenberg samo su neka od imena na dugačkom popisu onih koji su se odlučili pozabaviti dizajniranjem ovih dodataka, a većina je odlučila ukrasiti dvije vrste asesoara koji će zaštiti i pritom učiniti vaš smartphone još zanimljivijim. Najviše je zaštitnih maskica s upečatljivim printevima od kojih bismo izdvojili Kenzove s likom tigra koje su se rasprodale jednakom brzinom kao i popularne pamučne majice, dok je druga opcija sve popularniji "wristlet" koji izgledom podsjeća na novčanik te će vam osim smartphonea u njega stati ključevi, kartice i dokumenti. 

              Balenciaga                           Kenzo

Cijene variraju od nekoliko desetaka dolara pa sve do vrtoglavih svota. Izdvojili smo neke od modela koji su nama zapeli za oko, a dostupni su putem službenih dizajnerskih online shopova i ostalih web stranica poput Net-a-portera, Bloomingdalesa i Shopbopa. 

Ivan Miletić

Objavljeno: 25.07.2013. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p