TRENDOVI

Ruksak koji će ovog proljeća uljepšati ulice krasi ilustracija Lovre Škiljića

Projekt DNA urodio je još jednim kul komadom - ruksakom

Ako ih ikada upitate koji je model torbe njima najdraži, ljubitelji će praktičnosti kao iz topa ispaliti da se nikada ne bi odrekli svog omiljenog ruksaka. Zašto? Pa odgovor je vrlo jednostavan. S njime na leđima možete bezbrižno šetati, možete i plesati bez da brinete kamo ćete s torbom, a super je stvar i ta što u njega možete strpati baš sve što vam tog dana treba (a možda i ne treba).

Ruksake su oduvijek voljeli avanturisti, putnici, studenti i svi oni koji imaju potrebu sa sobom nositi mnogo stvari bez previše opterećenja. No, prije nekoliko sezona, ruksak je postao vrlo fashion te se nekako uvukao u modne trendove. Od tada ruksak više nije samo praktični modni dodatak već i jedan vrlo trendi komad koji ćete pronaći na policama gotovo svakog modnog brenda. I mi smo sami veliki obožavatelji ruksaka kojeg na svojim leđima nosimo u svim prilikama i neprilikama. Stoga smo, nakon još jednog simbola udobnosti, hoodice, odlučili izbaciti i ruksak koji krasi jedna jako kul ilustracija Lovre Škiljića. Radi se, naime, o ilustraciji koja je dio projekta DNA i trenutno uljepšava portal FASHION.HR, a koju u vidu wallpapera, možete preuzeti na svoja računala i mobitele.

"Print moje ilustracije za projekt DNA je ispao super i ruksak djeluje stvarno impresivno! Sigurno ću ga koristiti u šetnjama sa psom jer u njega stanu sve potrepštine, a idealan je za nedjeljno obilaženje Hrelića kao i sajmova s pločama i stripovima u potrazi za glazbenim i drugim zanimljivostima", rekao je Lovro Škiljić.

U želji da mladim i talentiranim ilustratorima pružimo prostor za izražavanje i afirmaciju, pokrenuli smo projekt DNA uz podršku Beck's piva, poznatom po dugogodišnjoj podršci i okupljanju domaće umjetničke i dizajnerske scene. Kao dio projekta DNA, u sklopu virtualne izložbe na portalu FASHION.HR, svoje su ilustracije čitateljima portala predstavili Silvio Ivkić, Booboo Tannenbaum, Hana Tintor te Lovro Škiljić čija ilustracija trenutno uljepšava portal kao i naš ruksak koji se može nositi na dva načina - kao ruksak, ali i kao ručna torba.

Dobra je vijest da DNA ruksak možete dobiti i vi putem giveawayja na našem službenom Facebook profilu, zakazanom za 16:30 sati 14. svibnja.


Foto: PR
Objavljeno: 14.05.2018. u 13:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p