TRENDOVI

Donji dio trenirke: najudobniji modeli iz aktualne Reserved ponude!

‘Must have’ komad za naredne mjesece koji možete kupiti iz udobnosti vlastitog doma!

Možemo se složiti da je iza nas poprilično izazovna godina tijekom koje smo pomalo zaboravili na usputne stvari. Ipak, moda i odijevanje nisu pali u drugi plan, već su se promijenili prioriteti i postavili neki novi trendovi u kojima glavnu riječ vode udobnost i funkcionalnost. Pogađate, govorimo o trenirkama, odjevnom predmetu koji će obilježiti mjesece pred nama.

Trenirka je odabir koji smo prije uvijek poistovjećivali s odlascima u teretanu ili sličnim sportskim aktivnostima, ali to već odavno nije tako jer je trenirka poprimila neodoljivo stylish modno ruho. Donji dio trenirke definitivno je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta, a posebno ga volimo jer ga možemo kombinirati s razno raznim majicama i džemperima koji nužno ne dolaze u kompletu, ali samim time otvaraju brojne mogućnosti. Ono što mi obožavamo su kombinacije koje uključuju donji dio trenirke i oversized džemper koji može biti u klasičnim nijansama, ali naravno nisu isključene niti vibrantnije varijante koje podižu i najtmurniji dan te čine razliku. Osim džempera, volimo i nešto tanje majice preko kojih možete nositi pleteni kardigan i 'trenirka outfit' pretvoriti u pravu chic gradsku priču. Mogućnosti je doista mnogo, a udobnost i komfor koji donji dio trenirke pruža definitivno je dovoljno dobar razlog da se upustimo u modno eksperimentiranje te zablistamo na zanimljiv i drugačiji način.

Iako gotovo svaki high street brend nudi sjajne modele trenirki, nama je ovog puta za oko zapela Reserved ponuda iz koje smo u nastavku izdvojili najljepše komade donjih dijelova koji mogu biti vaši u samo nekoliko klikova!

Objavljeno: 08.01.2021. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p