TRENDOVI

Donji veš kao dio outfita? Što kažete na ovaj trend koji sve više viđamo?

Trend o kojem ne znamo što misliti!

Tjedni mode proljeće/ljeto 2023 polako dolaze svome kraju, a još svega nekoliko dana traje onaj pariški. To znači da su sad već jasni trendovi koje ćemo narednih mjeseci gledati na ulicama modnih metropola, a jedan se je istaknuo kao poprilično kontroverzan. Naime, donji veš u formi odjevnih predmeta zapravo i nije neka novina i sastavni je dio Y2K estetike, a čini se da ćemo ga sada viđati još češće!

Julia Fox, Bella Hadid, Kylie Jenner i dr., samo su dio ekipe koja je prigrlila trend donjeg veša u svakodnevnim ili večernjim kombinacijama. Prisjetimo li se nekih prošlih modnih etapa, nošenje gornjeg dijela bikinija bilo je sasvim normalno kada je riječ o večernjim kombinacijama, a jednako su zastupljene bile i naglašene gaćice koje vire iz traperice. Kao što smo spomenuli, taj trend se vratio, a styling o kojem se ne prestaje pričati je onaj Belle Hadid.

Ova poznata manekenka prošetala je ulicama New Yorka odjevena u običnu bijelu majicu s printom, cool jaknu, uggsice i – bijele bokserice. U ovom stylingu ne bi bilo ništa čudno da Bella nosi basic kratke hlačice ili suknju, ali bokserice su izazvale broje rasprave. Je li tako nešto primjereno za šetnju ulicom, bilo u trendu ili ne, na kraju je ostalo neodgovoreno, ali jedno je sigurni – željeni efekt je postignut.

Osim Belle, Kylie Jenner također je odjenula bijele bokserice. Ona ih je nosila na Loewe reviju, a kombinacija je bila nešto ‘pokrivenija’ od Belline. Naime, ispod bokserica imala je crne čarape, dok je gornji dio kombinacije bila potkošulja. Kylie je sve skupa zaokružila s jednostavnim sivim kaputom i u ovoj kombinaciji bokserice čak funkcioniraju jer outfit ima modnu notu koja je odvažna i drugačija. Donji veš u formi odjevnih predmeta dominirao je i recentnom Givenchy kolekcijom, ali fokus je zadržan na gornjem dijelu, odnosno badićima u funkciji topa.

Stoga, što kažete na ovaj trend i hoćete li ga popratiti?


Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 03.10.2022. u 15:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p