MODNI DODACI

Dove dizajnerske torbice by Aleksandra Dojčinović

Ekskluzivna suradnja poznate dizajnerice

Poznata dugogodišnja suradnja modnog koncepta FASHION.HR i etabliranog beauty branda Dove s ciljem širenja definicije stvarne ljepote uspješno se nastavlja.

Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović na posljednja dva Dove FASHION.HR-a imala je čast svoju viziju ljepote predstaviti kroz Dove kolekcije, a ulogu Dove ambasadorica preuzele su poznate hrvatske blogerice te modne urednice i novinarke. Nastavno na to, kreirala je i modni dodatak - dizajnersku torbicu koja je dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama.

Dizajnerska torbica by Aleksandra Dojčinović može se nositi na tri zanimljiva načina i definitivno je must have komad za sezonu jesen-zima 2012./2013, naravno, uz njegovanu kožu. Dostupna je u čak 4 trendi boje, a uz kupovinu Dove proizvoda možete je preuzeti u svim dm-ovim prodavaonicama najkasnije do 31. listopada.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i dizajnersku torbicu by Aleksandra Dojčinović najbolje istaknuti svoju njegovanu kožu.

 

 

Objavljeno: 25.10.2012. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p