TRENDOVI

Duge pernate jakne kao najtopliji zimski odabir

Za sve one koji ne vole niske temperature!

Premda se polako približavamo nešto toplijim danima, niske temperature nam i dalje zadaju glavobolju što se tiče odijevanja. Naime, ponekad je poprilično izazovno uskladiti lijep i atraktivan izgled te funkcionalnost, no srećom postoje odlični modeli jakni koji objedinjuju sve aspekte te će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Pernate jakne odavno su jedan od omiljenih zimskih odabira, a zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o modelu koji je prije svega iznimno topao i udoban. Premda uvijek volimo izgledati lijepo i u skladu s vlastitim stilom, ponekad jednostavno prednost valja dati funkcionalnosti. Kao što smo spomenuli, pernata jakna savršen je odabir jer objedinjuje sve ono što želimo, a dobra vijest je što trenutno možete nabaviti sjajne modele po nešto povoljnijoj cijeni, a ovog puta za oko nam je zapela ponuda omiljenih high street brendova Zara i Stradivarius koja se sastoji od divnih, nešto dužih modela koji mogu izgledati vrlo stylish.

Duže modele pernatih jakni predlažemo da kombinirate s jednostavnim i pomalo strogim odjevnim komadima, a nepogrješiv odabir su skinny traperice i omiljene gležnjače, ali i najdraža suknja ili haljina. Iako ovaj model jakni vrlo često nailazi na negodovanje, moramo vas razuvjeriti i reći kako su pernate jakne hit trendi komad s čijom nabavom sigurno nećete požaliti, već naprotiv vrlo uspješno spojiti chic izgled i praktičnost.

U nastavku potražite nekoliko ključnih modela dugih pernatih jakni iz Zare i Stradivariusa!

Zara (400 kn)

Zara (150 kn), Stradivarius (280 kn)

Zara (400 kn)

Stradivarius (280 kn), Zara (400 kn)

Stradivarius (500 kn)

Zara (550 kn, 550 kn)

Zara (400 kn)

Objavljeno: 17.01.2020. u 13:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p