TRENDOVI

Dugi ‘puffer’ kaputi: odlični modeli koje nosimo svaki dan

Model koji se mora pronaći u svačijoj garderobi!

Iako  zimi obožavamo eksperimentirati s dinamičnim slojevitim kombinacijama, katkad je jedino što želimo odjenuti praktične i funkcionalne komade koji nas dobro griju. Tada se dugi puffer kaputi nameću kao neizostavan komad, a srećom, omiljeni brendovi nude stylish modele koji su odličan spoj funkcionalnosti i klasičnog, sportskog dizajna.

Kao što smo spomenuli, puffer kapute nosimo svaki dan, a iako na prvu možda izgledaju kao modeli koji se najbolje uklapaju u sportske outfite, postoji još puno prostora za kombiniranje istih. Naime, puffer kapute nosimo i s najdražim haljinama ili suknjama te trendi čizmama ili gležnjačama, a upravo su oni ti koji će svakoj kombinaciji podariti dašak ležernosti te u konačnici kreirati idealan dnevni styling. Isto tako, prilikom odabira modela možete se poigrati bojama, ali i detaljima jer puffer kaputi su sve samo ne dosadni.

Mi ipak najviše naginjemo klasičnim oversized varijantama, stoga želite li garderobu upotpuniti novim odličnim odjevnim predmetom, spomenuti kaputi su odabir s kojim nema greške. Upravo zato, kako bismo vam olakšali potražnju i shopping, u nastavku sm izdvojili nekoliko divnih modela iz aktualne ponude najdražih brendova!

Mango (450 kn)

&OtherStories (€229), Reserved (400 kn)

Reserved (460 kn)

Mango (450 kn, 450 kn)

Reserved (500 kn)

&OtherStories (€149), Mango (1000 kn)

H&M (149,00 €)

H&M (49,99 €), Stradivarius (300 kn)

Stradivarius (280 kn)

Stradivarius (300 kn, 550 kn)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Stradivarius, &OtherStories, Mango
Objavljeno: 12.01.2022. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p