TRENDOVI

Dvije ikone stila - jedan trend!

Ljupka Gojić Mikić ili Pernille Teisbaek?

Ljupka Gojić Mikić i Pernille Teisbaek 
Malo tko je u stanju savršeno isfurati svaki neobičan trend koji se pojavi na svjetskoj modnoj pisti, bilo da je riječ o odjevnim komadima ili pomaknutim modnim dodacima. Kada razmišljamo o trendi Hrvaticama jedino Ljupku Gojić Mikić možemo svrstati u tu kategoriju, jer upravo ona svakodnevno oduševljava brojne ljubiteljice svog stila neobičnim kombinacijama u kojima pomaknute kreacije imaju glavnu riječ.
 
Jedan od posljednjih krikova sezone koji je nabavila su savršene Prada cipele, model koji u svom ormariću sa cipelama ima i prekrasna danska blogerica Pernille Teisbaek. Dok ih Ljupka nosi uz romantičnu bijelu haljinu iz Šopar kolekcije, Pernille ih je isfurala uz genijalnu zelenu haljinu i otkačenu Louis Vuitton torbicu.

Mi bismo ih u ovim toplim, ljetnim danima nosili uz zanimljivu haljinu na pruge, mini torbicu od brušene kože i senzacionalne sunčane naočale s potpisom Toma Forda. 

Naš prijedlog kako nositi Prada cipele:

Prada cipele
 SUNČANE NAOČALE: Tom Ford @ Ghetaldus (2.520 kuna), TORBA: H&M (299 kuna), CIPELE: Prada (5.139 kuna), HALJINA: Zara (400 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 28.07.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p