TRENDOVI

Dvije trendseterice - jedan trend!

Tko bolje nosi čizme sezone?

srebrne čizme

Najprije smo uzdisali za genijalnim metalik čizmama modne kuće Balenciaga, zatim smo u Zari pronašli sličan model u koji smo se zaljubili na prvi pogled, a početkom veljače i u Topshop su stigle metalik ljepotice koje su na posljednjim tjednima mode isfurale brojne fashionistice.

Metalik čizmice jedan su od vodećih trendova ovog proljeća, a posebno dobro izgledaju u otkačenim kombinacijama i slojevima. Divna Jessie Bush nosi ih uz nezaobilaznu košulju na pruge i predimenzionirani baloner maslinasto zelene boje, a naša modna miljenica Lucy Williams na retro način kojim smo oduševljeni. Lucy ih kombinira uz karirane hlače, topli pulover i jako chic torbicu.

Naš prijedlog kombinacije stvoren je za klasičarke koje traže mali pomak u svojim stylinzima. Bijela košulja, retro kroj traperica, zanimljiva torba i primjetne čizmice izdvojit će vas iz mase!

Jessie Bush

Jessie Bush

Lucy Williams

Lucy Williams

Naš prijedlog kako nositi metalik čizme:

kombinacijaKOŠULJA: Mango (200 kuna), BALONER: s.Oliver (519 kuna), TORBA: Loriblu @ Karla (cijena na upit), ČIZME: Topshop (570 kuna), TRAPERICE: H&M (349 kuna)

A.B.

Objavljeno: 09.03.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p