TRENDOVI

Dvije modne blogerice - jedan trend!

Tko bolje nosi predimenzionirani kaput?

dugi kaput

Danas iz ormara izvucite svoj najdraži predimenzionirani kaput koji je već sezonama must have svake trendseterice! Osim što savršeno grije, ovaj kaput garantira i onaj cool prizvuk u svakoj kombinaciji pa nimalo ne iznenađuje činjenica što ga u svojim ormarima ima većina poznatih modnih blogerica.

Našu pažnju su privukle dvije popularne blogerice koje su svaka na sebi svojstven način isfurale predimenzionirane kapute. Divna Aimee Song pokazala nam je jedan nevjerojatno sofisticiran i ženstven styling koji je idealan za poslovne i nešto formalnije prilike, a uvijek originalna Natalie Suarez dala nam je ideju kako isfurati ovaj model kaputa na jako cool način.

Naš prijedlog kombinacije je dobra stara klasika - tu je nezaobilazan bodi na vezanje, uvijek laskave trapezice visokog struka, bezvremenska crvena torbica i jako chic gležnjače na stabilnu petu!

Aimee Song

Aimee Song

Natalie Suarez

Natalie Suarez

Naš prijedlog kako nositi dugi kaput:

kaput

KAPUT: H&M (999 kuna), BODI: Reserved (189 kuna), TORBA: Furla @ Karla (cijena na upit), ČIZME: Asos (497 kuna), TRAPERICE: Mango (349 kuna)

A.B.

Objavljeno: 05.01.2017. u 11:12

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p