TRENDOVI

Dvije modne blogerice - jedan trend!

Detalj koji čini razliku!

mrežaste čarape

Jedan mini trend iz prošle sezone definitivno selimo u novu jer izgleda opako cool i stvoren je za upečatljive modne kombinacije. Pričamo naravno o mrežastim čarapama koje su se pojavile u brojnim kombinacijama modnih blogerica, a sudeći po ponudi naših najdražih brendova njihovo vrijeme tek dolazi.

Dvije ljepotice maštovito su kombinirale svoje mrežaste čarape i inspirirale su nas za dnevnu kombinaciju u kojoj bismo voljeli prošetati ovog proljeća. Aimee Song poigrala se točkastom haljinom, predimenzioniranim kaputom i primjetnim bijelim čizmama, a divna Laura Matuszczyk isfurala je svoje mrežaste čarape uz popularnu crvenu minicu i karirani kaput.

Nas su ove poznate modne blogerice inspirirale za maštovitu kombinaciju u kojoj možete biti od jutra do mraka. Divna baršunasta haljina savršeno će izgledati uz mrežaste čarape i otkačene TwinSet cipele, kao i Zarin predimenzionirani sako koji je jednostavno stvoren za privlačenje pažnje gdje god se pojavile.

Aimee Song

Aimee Song

Laura Matuszczyk

Laura Matuszczyk

Naš prijedlog kako nositi mrežaste čarape:

mrežaste čarape

SAKO: Zara (600 kuna), HALJINA: H&M (199 kuna), CIPELE: Twinset @ Karla (cijena na upit), ČARAPE: Woldorf @ Asos (317 kuna)

A.B.

Objavljeno: 16.03.2017. u 10:24

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p