TRENDOVI

Eklektično proljeće u Kenzu

Kolekcija modnih dodataka proljeće/ljeto 2012.
Nakon što je prošle jeseni Kenzo predstavio vlastite vizije trendova za proljeće/ljeto 2012. u Parizu, kritika je kolekciju dočekala na noge, ali iz vrlo pozitivnih i optimističnih pobuda. Novitete na kojima su radili novi Kenzovi dizajneri Humberto Leon i Carol Lim zapravo, je bilo vrlo teško ignorirati i ne komentirati, budući je kolekcija sa svojim mladenačkim, sportskim i urbanim pristupom, kao i snažnom infuzijom boja, oduševila i one najtvrđeg srca.


Neočekivana perspektiva i smjer u kojem je Kenzo otišao barem za iduću sezonu, ostavila je veliku impresiju, a slično bismo mogli reći i za popratnu kolekciju modnih dodataka, koju je gotovo nemoguće ne primijetiti, pa čak i u mraku, i to prvenstveno zahvaljujući snažnim, vibrantnim bojama, koje kadšto koketiraju s neonskim trendom.

Zanimljiv dizajn sandala, ruksaka i inih asesoara također koketira i s color-block trendom, koji će nas, po svemu sudeći, osvajati i narednog proljeća. Boje su naselile i genijalne retro naočale u ponudi ove luksuzne modne kuće, kao i otkačene šeširiće širokog šilta te marame i nakit, dajući jasno do znanja kako je eklektična proljetna kolekcija tek dio onog što nam novi dizajneri spremaju u budućnosti.


Cijelu kolekciju Kenzo asesoara pogledajte u galeriji.


H.B.
Photo: Tooklookbook

Objavljeno: 05.01.2012. u 20:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p