MODNI DODACI

Ekološke dizajnerske cipelice

Cipele Melissa

Melissa je brazilski brand, osnovan 1971. godine koji se danas prodaje u 80
zemalja. Karakterističnost Melissa cipela je pročišćena i šarmantna estetika izvedena u posebnom materijalu melflexu, koji omogućava nevjerojatnu elastičnost, udobnost i izdržljivost, te mogućnost modeliranja prema obliku noge što omogućava izrazito inovativna dizajnerska rješenja. Komponente od kojih je načinjen melflex su hipoalergijske, sigurne za zdravlje, nemaju mirisa, neutralne su i prirodne.

Ideja same proizvodnje, kao ekološki svjesnog procesa u kojem se uvjeti očuvanja okoliša postavljaju kao osnovni parametri zdravog života u okviru društva, predstavlja poštovanje i uvažavanje svakog konzumenta na najetičniji način.

Kreativnost svojih proizvoda brend Melissa razvija kroz suradnju s mnogim poznatim suvremenim umjetnicima i autorima. Radi se o posebnim kolekcijama koje su potpisali Zaha Hadid, Vivienne Westwood, Judy Blame i Alexandre Herchcovitch.

Ove zanimljive, jednostavne, udobne i originalne cipele prodaju se u prestižnim dućanima poput Dover Street Marketa, Brownsa i Luisaviaroma, a od nedavno se mogu kupiti i u dizajnerskom dućanu 'I-GLE' u Dežmanovoj 4.

 

T.B.

Objavljeno: 21.03.2009. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p