MODNI DODACI

Ekskluzivno pogledajte novu kampanju Male Radnje Dizajna

Voyage proljeće/ljeto 2014.

Njihove torbice u samo godinu dana postale su apsolutni 'must have' diljem Hrvatske, a u svojim ih kolekcijama s modnim dodacima imaju brojne Hrvatice od kojih je samo jedna voditeljica i novinarka Nevena Rendeli. Mala Radnja Dizajna danas predstavlja novu kampanju naziva Voyage za proljeće 2014. godine za svoj brend Borša.

'Kolekcija Voyage inspirirana je putovanjem kroz modne stilove, odnosno ideja je bila prikazati snagu stilova iz prošlosti tako da funkcioniraju i u današnjem vremenu. Posebnost ove kolekcije je i to što smo po prvi puta uz velike torbe napravili i nekoliko manjih, te smo za materijal koristili više vrsta prave kože, te svakako želimo napomenuti da je riječ o torbama koje su u limitiranoj seriji.' ispričali su nam Vjeko i Tomislav iz Male Radnje Dizajna.

Ova 'tvornica' torbi već godinu dana izrađuje torbe prepoznatljivog dizajna. Dizajner Vjeko Mandić jedan od osnivača Male Radnje Dizajna, za ovu kampanju okupio je odličnu ekipu. Tako se u ulozi modela našla Gabrijela Budimir, svestrana novinarka i stilistica iz Splita, make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy, za frizuru se pobrinuo frizerski studio Kaleta, odjeća je poznatog dvojca Jet Lag koju nam je ustupio concept store GetGetGet. Mjesto snimanja je bio grad Split čije je prepoznatljive lokacije odlično iskoristio mladi fotograf Jure Perišić.

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 04.03.2014. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p