TRENDOVI

Eksplozija boja u uredu

50 poslovnih komada žarkih boja

Tirkizno more, šareni kupaći kostimi, raznobojna pakiranja kreme za sunčanje i hladni kokteli s kišobrančićima su većini nas još uvijek jako daleko. Uredi znaju biti grozne prostorije s  lošom rasvjetom i bez klime, ali to ne znači da i dalje  morate nositi komade koji ničim ne odaju da je došlo toplije vrijeme.

ASOSMango

Dapače, naoružajte se odjećom klasičnog poslovnog kroja, ali žarkih boja koje će vas razveseliti čim se probudite, a vaše kolege čim zakoračite u ured. Možda vam se kombiniranje komada različitih boja čini kao super ideja, ali na nju radije zaboravite.

Brian AtwoodBurberry Prorsum

Previše komada žarkih boja može djelovati neprofesionalno, čak i dekoncentrirajuće pa se radije odlučite za samo jedan komad. Crvena suknja ili haljina u kombinaciji s bijelom bluzom su u ovom slučaju pun pogodak, baš kao i tamni jeans kojeg možete nositi uz tirkiznu košulju.

ASOSAnya Hindmarch

Manje hrabre ili one koje mudro štede za neko ljetno putovanje neka odaberu detalje poput torbe, cipela, remenja ili nakita koji neće djelovati napadno, ali će i dalje biti iznimno efektni.

H&MEtoile Isabel Marant

Jedno od glavnih pravila kod nošenja komada žarkih boja na poslu je da ti komadi moraju biti novi ili barem dobro očuvani, dok odjeću koja je već dulje vremena u opticaju treba zaboraviti.  Isprane boje i razvučene majice ne izgledaju lijepo ni u slobodno vrijeme, a kamoli na radnom mjestu.

Borina Kopčić

foto: Net-a-Porter, Zara, Mango, H&M

Objavljeno: 19.05.2011. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p