TRENDOVI

Elegantne salonke koje volimo nositi u svim prigodama

Bezvremenski model koji obožavamo!

Kada bismo morali odabrati onaj jedan model cipela koji ne podliježe trendu te je uvijek jednako elegantan i profinjen, salonke bez imalo razmišljanja savršeno odgovaraju opisu. Riječ je o cipelama koje su sinonim za senzualan, ženstven, ali i poslovan izgled, stoga uvijek s vremena na vrijeme valja nadopuniti kolekciju novim modelima.

Govorimo li o dnevnim kombinacijama salonke su nešto neuobičajeniji izbor, no ipak volite li baš uvijek izgledati profinjeno i elegantno, nameću se kao onaj ispravan. Naime, salonke u dnevnim varijantama vole pencil suknje do koljena, elegantne hlače, ali i traperice, a što se tiče ostataka kombinacije možete nastaviti u klasičnom stilu ili se poigrati različitim elementima. Budući da su pred nama sve topliji dani, predlažemo da se odučite za salonke u vibrantnim bojama jer će savršeno podići baš svaku kombinaciju. Nadalje, što se tiče večernjih izlazaka, salonke su pun pogodak. Suknje, haljine ili hlače jednako dobro i u ovoj prigodi odgovaraju spomenutom modelu cipela, a s obzirom na to da je riječ o večernjim outfitima, slobodno se povedite glamuroznim modnim notama koje neće razočarati. Omiljeni high street brendovi su već odavno predstavili proljetno-ljetne kolekcije, pa smo sigurni kako će svatko u ponudi pronaći nešto za sebe.

Kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom u nastavku smo izdvojili ključne modele salonki najdražih high street brendova čija nas je ponuda ponovno oduševila i inspirirala za što skoriji shopping!

Zara (180 kn, 300 kn)

Stradivarius (120 kn)

CCC Shoes&Bags (199 kn, 199 kn)

Mohito (280 kn)

Zara (300 kn)

CCC Shoes&Bags (599 kn, 649 kn)

Zara (180 kn)

Uterque (950 kn, 650 kn)

Foto: CCC Shoes&Bags, Zara, Stradivarius, Uterque, Mohito, Instagram
Objavljeno: 21.03.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p