TRENDOVI

Elegantne salonke nikad ne izlaze iz mode, a Zara ima najljepše modele!

Model koji sva žena mora imati!

Kada bismo morali odabrati onaj jedan model cipela za koje sa sigurnošću možemo reći da simboliziraju ženstvenost i poseban elegantan izgled, salonke bi bez imalo razmišljanja zauzele visoko prvo mjesto. Riječ je o modelu koji pristaje različitim prigodama i odjevnim kombinacijama, stoga je pravi trenutak da kolekciju obnovite novim stylish modelima!

Unatoč tome što salonke najčešće vezujemo uz vrlo elegantne i nerijetko večernje kombinacije, salonke su odavno postale obuća koju volimo i u dnevnim prigodama. Naravno, najčešće je riječ o onim poslovnim koje zahtijevaju dozu elegancije, no uz odabir ključnih detalja i takve kombinacije mogu biti vrlo casual te tako pomiriti različite stilove na pravi način. Što se tiče odjevnih predmeta, suknje, haljine i hlače najbolje pristaju spomenutim modelima, a za ostatak kombinacije predlažemo da se odlučite za jednostavne bluze i minimalističke modne dodatke koji će upotpuniti cijeli styling.

Što se tiče večernjih prigoda, slobodno pustite mašti na volju. Poigrajte se glamuroznim modnim notama, nešto raskošnijim materijalima i krojevima koji će dodatno naglasiti ženstvenost. Budući da je za shopping salonki baš uvijek pravi trenutak, predlažemo da zavirite u aktualnu Zarinu ponudu jer se mogu pronaći različiti zanimljivi modeli, od klasičnih nude, pa sve do nešto upečatljivijih za koje ne sumnjamo da će se odlično uklopiti u svačiji osobni stil!

200 kn

180 kn, 180 kn

300 kn

350 kn, 450 kn

350 kn

300 kn, 180 kn

300 kn

350 kn, 300 kn

300 kn

Objavljeno: 06.05.2020. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p