TRENDOVI

Elegantni modni komadi za svečane ljetne prilike

Komadi koji će se savršeno uklopiti u baš sve prigode

Pored sezone godišnjih odmora i uživanja na plaži kraj mora, ljeto donosi i pregršt svečanih prigoda, a koje pak zahtijevaju nešto elegantniji modni odabir. Ljeti je kreiranje upečatljivih modnih izdanja često izazov, budući da težimo nešto laganijem i prozračnijem modnom izdanju u kojem će biti lakše podnijeti visoke ljetne temperature, no to ne znači da naš izbor moraju biti modni komadi koji ne ostavljaju dojam, a upravo to dokazuju komadi u nastavku!

Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi su haljine. Riječ je o najčešćem odabiru kada su neki važni događaji u pitanju, a volimo ih jer su zapravo baza kompletnog outfita, stoga ne moramo puno razbijati glavu kako i što odjenuti. Također ih vrlo lako možemo upotpuniti nakitom, nešto decentnijim ako želimo suptilnost, ili pak onim upečatljivim kako bi svojoj kombinaciji pružili 'ono nešto'. Kao i prethodne, tako i ove sezone ne možemo odoljeti čipkastim haljinama, koje tako vješto naglašavaju našu ženstvenost. No, ako su vam haljine previše klasičan odabir i ne sviđa vam se ova igra na sigurno, uvijek se možete odlučiti za nešto elegantniji kombinezon, koji savršeno parira i najsvečanijoj haljini. Sandale na otvorenu petu i nešto posebniji kroj kombinezona bit će odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Također, bluze ove sezone izgledaju bolje no ikad, stoga se uvijek možete odlučiti za ovaj šarmantni komad koji na prozračne hlače širokog kroja stvara upečatljivu i chic kombinaciju. Iako smo navikli kupovati modne komade za svaku svečanost, možda bi puno praktičnije bilo uložiti pokoju kunu više u zaista kvalitetne komade zbog kojih ćemo još više iščekivati svečane dane kao trenutke u kojima ćemo ih konačno prošetati. Zato ove sezone umjesto haljine iz high street trgovine koja će trajati jednu sezonu, ne biste nabavili kvalitetnu haljinu s hrvatskim potpisom koja će trajati godinama? Komade koji će se savršeno uklopiti u baš sve prigode smo izdvojili u nastavku, a pojedini su dostupni u online trgovini KLODIER. 

Essentiel Antwerp (1.450 kn)

Câlin (1.290 kn)

Essentiel Antwerp (1.680 kn)


Zozoli hlače (1.200 kn)

Paul & Joe Sister (1.310 kn)


Zozoli (1.100 kn)

Fasada (875,00 kn)

Unaesthetik (1.200 kn)

Mehtap Elaidi (1.956 kn)

Unaesthetik (900 kn)

Foto: Instagram, Klodier
Objavljeno: 30.06.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p