MODNI DODACI

Fashion.hr Style Community & Dove vas daruju

Osvojite "100% SVOJA" narukvicu s potpisom Ivice Skoke

Uspješna suradnja poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke i branda DOVE dobila je svoj nastavak. Nakon kolekcije DOVE 100% SVOJA by Ivica Skoko, predstavljene na DOVE FASHION.HR CRUISE-U na Braču, Skoki je pripala čast da osmisli novi „it" modni komad branda DOVE. Riječ je o posebno osmišljenoj narukvici 100% SVOJA.

Narukvica 100% SVOJA dio je zanimljive modne priče koju je DOVE ove godine pokrenuo u suradnji s FASHION.HR-om. Odabrani „it" komadi odjeće svojom snažnom porukom inspiriraju žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom pogledu „budu svoje".

Narukvica 100% SVOJA dolazi u dvije različite boje  - srebrnoj i zlatnoj, a dostupna je u prodavaonicama dm-a. Uz kupnju Dove proizvoda za njegu tijela na poklon će se dobiti narukvica.

Jednostavna, ali upečatljiva narukvicu predstavlja poseban modni detalj na ruci svih žena, ali i podsjetnik da se osjećaju lijepo i zadovoljno.

 „ Iznimno mi je drago da je moja suradnja s brandom Dove nastavljena i nakon Brača. Uživao sam stvarati kolekciju za stvarne žene i dizajniranje narukvice se učinilo kao logičan korak nakon kolekcije 100% SVOJA. Volim isticati žensku ljepotu, a ovaj puta sam to odlučio napraviti dizajniranjem ove predivne narukvice" izjavio je Ivica Skoko.

Mini kampanju za narukvicu 100% SVOJA snimila je mlada Dove ambasadorica Ivana Mlinarić, koja je jedna od 10 ambasadorica koje su na Dove Fashion.hr Cruise-u nosile reviju Ivice Skoke za Dove. Za fotografije je zaslužan Franjo Matković. 

Ovog tjedna, Dove daruje 10 sretnih čitateljica sa Dove narukvicama "100% SVOJA" i to ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje

 

Dobitnici MELEM nagradne igre su:

Maja Lozić

Ivana Martić

Klara Franić

Tjaša Ličanin

Sandra Ljubičić

Antonela Krehoni

Maja Laginja

Josipa Broz

Ivana Đurić

Anita Baćurin

 

 

Objavljeno: 19.09.2011. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p