MODNI DODACI

Fashion.Hr Style Community & Vogue Vas daruju

Savršene naočale za početak jeseni

Od vremena kada se brand Vogue Eyewear priključio Luxottica Grupi, ostao je vjeran svom mladom i živahnom duhu. Sada nam Luxottica predstavlja Vogueov novi, svježi identitet, ali ovaj put se obraća široj ciljnoj publici - brand više nije skoro isključivo namijenjen ženama, već od sada dizajnira i za muškarce.

Vogue Eyewear predstavlja promišljenu mušku liniju s prepoznatljivim V. logotipom te koristi priliku da pristupi muškarcima koji traže naočale u skladu s posljednjim trendovima, a po povoljnim cijenama. Vogue muškarac je opušten, samopouzdan, stvaran, poseban i traži  moderne, pametne izbore - kvalitetne naočale koje pristaju njegovom stilu, s dizajnerskim osjećajem, ali bez dizajnerske cijene.

Ovoga tjedna, Vogue i Fashion.hr Style Community daruju četiri sretna čitatelja! Tri čitatelja će osvojiti  novi model muških Vogue naočala, a jedna čitateljica ima mogućnost osvojiti naočale iz kolekcije Kate Moss za Vogue. Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 12.rujna.

Sretno!!

Objavljeno: 05.09.2011. u 11:23
Tagovi: Vogue, naočale

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p