TRENDOVI

FHR MAN: Košulje koje obožavamo vidjeti na muškarcima

Modni komad koji morate uklopiti u svoj svakodnevni stil

Muškarci su poznati po tome da, za razliku od nas žena, u svojim ormarima nemaju pregršt odjevnih predmeta, ali onaj koji se sigurno nalazi unutar ormara baš svakog muškarca je košulja. Dobra košulja dovoljna je svakom muškarcu da u tren oka svoju odjevnu kombinaciju pretvori u elegantnu, a koja će istovremeno naglasiti njegov stil i osobnost.

Košulja je komad koji je prvotno bio rezerviran isključivo za muškarce, stoga ga možemo svrstati na listu brojnih modnih komada koje su žene 'ukrale' iz muškog ormara te savršeno uklopile u svoj stil. No, sigurno ćete se složiti kako je teško procijeniti tko bolje nosi ovaj svevremenski komad, budući da su na tržištu sve prisutniji zanimljiviji i osebujniji krojevi kao i dezeni te razni materijali. Muškarci su poznati i po tome da ne vole toliko komplicirati oko svojih odjevnih kombinacija, stoga svoje rješenje ka pomaknutijem ili svečanijem modnom izričaju često potraže upravo u košulji.

Budući da je riječ o komadu s kojim uspješno možete zadržati autentičnost, idealan je kako za svečanija izdanja, tako i za brojne dnevne varijante. Ove sezone popularne su košulje s kariranim dezenima koje odlično izgledaju i nošene ispod toplog pletiva, a volimo vidjeti i nježne materijale u jednobojnim, klasičnim izdanjima koji savršeno pariraju sakoima. Sigurno ćete se složiti kada kažemo da je za outfit sa stavom uz dobro odabrani kaput, cipele i nekoliko kapljica parfema, potrebna kvalitetna košulja koja će zaokružiti vaš stil te s kojom možete unijeti vlastitu osobnost, stoga odaberite košulju s kojom je dojam zagarantiran!

Bershka (120 kn)

H&M (150 kn)

Zara (150 kn)

Zara (200 kn)

Bershka (120 kn)

H&M (150 kn)

Zara (200 kn)

Zara (200 kn)

H&M (230 kn)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Bershka
Objavljeno: 04.02.2019. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p