MODNI DODACI

Freywille nakit ima savršenu kolekciju za Valentinovo

Kako Freywille vidi romantiku?
nakit
Biti romantičan znači primijetiti stvari o svojoj voljenoj osobi koje drugi ne primijete, te učiniti nešto posebno u vezi s tim što drugi ne bi učinili, a nije li Dan zaljubljenih idealno vrijeme za to?
 
nakitČaroban Freywille privjesak Messager D´ Amour stvoren je upravo za taj osjećaj slatke, senzualne intimnosti koja će vas odvesti u romantičan bijeg iz svakodnevne rutine. Ovaj valjkasti glasnik ljubavi u sebi krije zarolani papirić, onakav na kojem su se u prošlosti pisale i prenosile ljubavne poruke, te tako oživljava i utjelovljuje divnu romantičnu gestu ispisane izjave ljubavi.
nakit
Messager D´ Amour simbolizira osjećaj bliskosti, te ostaje kao divna uspomena od najdraže osobe koja se uvijek može nositi u blizini srca. Sastavni je dio svake od raskošnih Freywille kolekcija nakita inspiriranih umjetnošću i najljepšim ljudskim emocijama. Tako u kombinaciji s filozofskim porukama utkanim u koloristične Freywille motive uistinu postaje nezaobilazan podsjetnik na svevremensku romantiku.
nakitRučna izrada umjetničkog Freywille nakita podrazumijeva proces koji se sastoji od čak 100 pojedinačnih koraka, a velika pažnja posvećuje se svakom i najsitnijem detalju. Rezultat su jedinstvene umjetničke minijature koje slave život i sve njegove ljepote. Uistinu jedan od najposebnijih poklona s kojim možete razveseliti svoju bolju polovicu na Dan zaljubljenih.
 
nakit
nakitnakitnakitJ. S.
Foto: PR
Objavljeno: 09.02.2015. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p