MODNI DODACI

FREYWILLE nakit u tirkiznim nijansama neba i mora

Drugi vizual mini kampanje
Freywille  
Kao inspiraciju za eteričan ljetni styling FREYWILLE predstavlja drugu u nizu od četiri umjetničke fotografije svoje mini kampanje koju su kreirali Petar Trbović i fotografski dvojac Decker&Kutić. Zanimljiva kompozicija skriva priču s kraja 19.stoljeća o slavnom češkom umjetniku Muchi i njegovoj muzi Sarah Bernhardt.
 
Stavljajući naglasak na krivudave secesijske linije zlatnih i plavozelenih tonova FREYWILLE kolekcije Hommage a Alphonse Mucha, fotografija prenosi suvremenu umjetničku viziju revolucionarnog Muchinog plakata za predstavu Gismonda s impresivnim prikazom kazališne dive Bernhardt kao žene s vizijom i čistoćom u srcu.

Nadolazeće ljeto FREYWILLE vidi u tirkiznim tonovima koji podsjećaju na nijanse vedrog neba i prozirnog mora. Upečatljiv i privlačan tirkizni nakit s lakoćom se kombinira uz gotovo sve boje duginog spektra, ističe samopouzdanje i ljepotu, te simbolizira budnost i otvorenost uma. Izbor FREYWILLE kolekcija u tirkiznim tonovima oduševit će elegantne dame u potrazi za senzualnim komadima nakita koji odiše glamurom, ali i one koje žele samo poseban dašak osvježenja uz bijele ili neutralne dnevne odjevne kombinacije.
 
Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite zagrebački butik u Preradovićevoj 2, FREYWILLE Online butik  ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!
  
Foto:Decker & Kutić
Styling: Petar Trbović
Model: Magdalena May Gero (Talia model)
Make-up: Saša Joković
Kosa: Mijo Majhen
Objavljeno: 01.06.2015. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p