MODNI DODACI

FREYWILLE naušnice i privjesak Luna Piena

Kolekcija nadahnuta Mjesecom

FreywilleOd najranijih vremena Mjesec je svojim prisustvom na nebu privlačio pažnju i golicao maštu ljudi. Osim što su mu se pripisivala različita mistična i nadnaravna značenja, često je bio objašnjenje za sve što se nije moglo objasniti prirodnim razlozima.

Privlačnost Mjeseca ni danas nije umanjena. Iako su brojna pitanja o njegovim utjecajima još nerazjašnjenja, sigurno je da nas promatranje Mjeseca i njegovih mijena podsjeća na krug života. Kao i život, Mjesec prolazi kroz stalne promijene. Puni Mjesec se može promatrati kao savršen krug, a od davnina on je simbol za harmoniju i jedinstvo.

Nadahnuti ljudskom fascinacijom Mjesecom FREYWILLE umjetnici su kreirali novi neobičan oblik naušnica Luna Piena koje savršeno nadopunjuju istoimeni FREYWILLE privjesak, a zajedno nalikuju različitim fazama Mjesečevih mijena.

Asimetričan, lagano savijen izgled naušnica privlači neodoljivo kolorističnim dizajnom pečenog emajla i omogućuje višestruke kombinacije prilikom njihovog nošenja. Svaka od naušnica jednog nerazdvojnog para podsjeća na polovicu kruga koji simbolizira put ka jedinstvu.

Nove FREYWILLE naušnice Luna Piena dostupne su već u zagrebačkom FREYWILLE butiku, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite i FREYWILLE  Online butik ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!

U galeriji pogledajte novu kolekciju...
Objavljeno: 19.05.2015. u 14:54
Tagovi: freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p