MODNI DODACI

Furla proljeće/ljeto 2010.

Nova linija ekskluzivnih torbica

U skladu sa trenutnim trendovima, Furla je predstavila kolekciju modnih dodataka za proljeće/ljeto 2010. Kolekcija se može opisati kao krajnje ženstvena sa profinjenim i suzdržljivim oblicima koje karakteriziraju jarke boje i dašak otkačenog i ujedno očaravajućeg stila. Dvije teme, Evolve (evoluirati) i Imagineer (maštaoc), nadopunjuju jedna drugu u interpretiranju kreativnosti želje za luksuzom i samo nagrađivanjem suvremene žene.

Savršene linije preuzete iz prirode koja nas okružuje kao što je geometrija pčelinjih saća, svjetlucavi obrisi podvodnog svijeta i delikatnost sveta biljaka su bile inspiracija za liniju Evolve. Kolekcija je namijenjena senzualnim i elegantnim ženama. Materijali su koža pitona,  krokodilski print uzorak kao i pletena, više puta otisnuta teleća. Mekoća materijala oplemenjena je mat efektom i ugodnim, toplim tonovima. Nježni i svijetli pastelni tonovi poput latice ruže, pijeska i bijelog pamuka, susreću se sa intenzivnim tonovima kao što je aloa i sandalovina. Svaki detalj ima vintage karakteristiku sa finim printom jarkih boja, a sve to ukrašeno sa metalom mat sjaja.

2.122,70kn

 

Kolekciju Imagineer karakterizira sjajan kontrast boja od prigušenih svijetlih paleta sa bijelim tonovima zaokruženo rezonantnim bojama biljaka poput mimoza žute, pačuli narančaste i trešnja crvene, sa malim dodirom vruće i ledeno u isto vrijeme.

Materijali su oživljeni odvažnim printevima kao što je koraljni piton i pletena slama sa malim zaigranim detaljima kao što su kreativni džepići i zatvarači koji su ovdje kako bi aktivna imala praktične, a opet vrlo mondene dodatke.

U galeriji pogledajte kolekciju Furla proljeće/ljeto 2010.

A.P.

Objavljeno: 30.04.2010. u 13:35
Tagovi: Furla, Torbe

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p