MODNI DODACI

Futurističke torbice u limitiranom izdanju

Alduk by Galko kolekcija

Poznati modni dizajner Ivan Alduk nedavno je predstavio novu image kampanju povodom pete godišnjice rada. U kolekciji za aktualnu sezonu, pod imenom „Is it love?" predstavljeno je i prvih par modela torbi Alduk by Galko.

Kožnate torbe s različitim obradama koža kreativno su stvarane isključivo za kolekciju povodom pete godišnjice rada. Serija je unikatna i limitirana.

Specifičnost torbi iz nove kolekcije je ta što su dizajnom futurističke, ali u istom trenutku i minimalističke. Manjih su dimenzija i predodređene su za večernje kombinacije. U kolekciji se nalaze četiri modela torbi borg, alien, qube i broken qube, a dolaze u nekolliko različitih kombinacija boja i materijala. Alduk je povodom pete godišnjice rada po prvi puta predstavio i mušku liniju, a nju prati i jedan muški model torbe naziva broken qube.

 

"Odlučio sam napraviti malu promjenu i nakon masivnih, većih modela torbi predstaviti one manje, nešto jednostavnijih linija koje će samo s jednim dizajnerskim akcentom imati prepoznatljivu ALDUK estetiku." objašnjava Ivan Alduk.


"Četiri modela torbi, koji dolaze u nekoliko varijacija kože i boje, su idealna nadopuna našoj obljetničkoj kolekciji "Is it love?", koja se zasniva na ženstvenim i odvažnim modelima. Vrhunska Galko izrada, s kojim izvrsno surađujemo već sezonama, i minimalističke dizajnerske intervencije u geometrijske oblike, glavna su karakteristika novih ALDUK by Galko torbi." izjavio je Alduk.

 

Objavljeno: 12.12.2012. u 19:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p