DIZAJN I ARHITEKTURA

Garderoba Concept Store od sada i u Rovinju

Ljetni shopping nikad nije bio bolji!

Popularna zagrebačka Garderoba tako je za svoj drugi rođendan dobila još jednu adresu, ovoga puta s prekrasnim pogledom na more, zalazak sunca i toranj crkve Svete Eufemije, na šetnici Grand Park Hotela u Rovinju.

“Sretna sam i ponosna što smo već kroz prve dvije godine poslovanja u centru Zagreba prepoznati kao mjesto koje nudi ugodno iskustvo kupnje, druženja i otkrivanja novosti u modi i životnom stilu primarno skandinavske dizajnerske scene.” Naglasila je vlasnica i idejna začetnica koncepta Garderobe. “Upravo smo zato i dobili vjetar u leđa i odlučili se na ovaj za nas važan korak. Nova je Garderoba približno iste veličine kao i ona u Zagrebu, s našim prepoznatljivim vizualnim identitetom i prostranim kabinama u bojama, iza čijeg izgleda stoji i ovoga puta arhitektonski studio BIRO, uz namještaj Prostorije i Grupa studija. Ipak, rovinjska trgovina izgleda drugačije zbog oblika samog prostora i velikih izloga koji gledaju prema moru i zalasku sunca iza otočića Sveta Katarina. Na taj će način i naši kupci iz Zagreba u Garderobi u Rovinju moći doživjeti novo iskustvo.


“Za sada koncept u Rovinju također ostaje isti kao i u zagrebačkoj Garderobi, a s vremenom ćemo odlučiti hoćemo li na obje adrese zadržati iste modne brendove. Obzirom na sve novine koje spremamo do kraja ove godine, sa dvije trgovine nam se pruža dovoljno prostora za proširenje ponude” - sa osmjehom je završila Ana Ivančić.

Foto: PR
Objavljeno: 31.05.2019. u 11:47
Tagovi: Rovinj, garderoba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p