TRENDOVI

Gdje kupiti dobar dizajnerski vintage komad?

Style File by Ana Bacinger
vintage 
Veliki ste ljubitelj retra i opsesivno obilazite vintage shopove, buvljake i second hand dućane ne bi li u njima pronašli posebne komade s dizajnerskim potpisom? Saznajte gdje se na webu kriju najbolji rabljeni dizajnerski komadi!
 
‘Draga Ana, veliki sam ljubitelj dizajnerskih krpica, ali onih vintage i retro prizvuka. U Zagrebu je izbor u našim vintage shopovima dosta loš pa me zanima koje su najbolje web adrese na kojima mogu pronaći odlične dizajnerske komade? Ne moraju nužno biti vintage i oni unatrag nekoliko sezona me zanimaju. Unaprijed zahvaljujem, Ivana.’
 
Draga Ivana,

dizajnerski komadi vintage prizvuka, ali i oni rabljeni na webu drže itekako visoku cijenu, a najbolje adrese po mom izboru bi bile Tradesy, Portero, Shop-Hers, 1stdibs, Cash In My Bag i The Real Real. Iako velika većina ovih on line dućana u svojoj ponudi ima pretežito rabljenu dizajnersku odjeću i modne dodatke, na svakoj adresi ćeš pronaći i fantastične vintage komade poput Louis Vuitton famoznih kofera i starih torbi, Chanel modela koji već dugo nisu u prodaji, Hermes torbica i hrpu odličnih odjevnih komada koje bi svaka prava fashionistica poželjela imati u svome ormaru.
Chanel 
 Chanel @ Portero
Olympia Le Tan Olympia Le Tan @ The Real Real
 
Michael Kors 
 Michael Kors @ Tradesy
Michael Kors Michael Kors @ Cash In My Bag
 
Gucci 
 Gucci @ Shop-Hers
Alexander McQueenAlexander McQueen @ 1stdibs
 
Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
A.B.
Objavljeno: 07.08.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p