TRENDOVI

Gdje kupiti kvalitetan bijeli T-shirt?

Upustili smo se u potragu za ovim vječnim klasikom

Kada otvorimo svoj ormar, ono što nam je odmah jasno jest da se u njemu nazale raznovrsni komadi koji su kao stvoreni za baš sve prigode. Od laganih proljetnih haljina, suknja s volanima, hlača s raznovrsnim uzorcima te blejzera kojima više ne znamo broj, no ono što nam uvijek nedostaje kada u svojim odvažnijim outfitima želimo stvoriti ravnotežu jest običan bijeli T-shirt.

Bijeli T-shirt...nešto toliko basic, neki bi čak rekli i obično, no opet s druge strane toliko nužno u našem svakodnevnom odijevanju, pogotovo kada su temperature nešto više. No, tko bi rekao da nešto toliko jednostavno, može biti toliko teško za pronaći? U vrijeme kada na policama brojnih trgovina možemo zaista pronaći odjeću kakvu ne možemo niti zamisliti, običnog bijelog T-shirta koji je pak nešto kvalitetniji, nema gotovo nigdje. Bijeli T-shirt je s godinama zaslužio svoj status vječnog klasika kojeg se nikada nećemo odreći, stoga se definitivno mora pronaći i u vašem ormaru.

@carolinanashtai

Jednostavna bijela majica bez suvišnih detalja ili natpisa nešto je što ćete vrlo lako uklopiti u svoje modne kombinacije, a ove sezone ovaj klasik volimo nositi s slip suknjama koje su ove sezone obogaćene pastelnim bojama ili pak s blejzerima koje ćemo, sudeći po varljivom licu proljeća, nositi još dugo. Zato smo u nastavku izdvojili brendove koji u svojoj ponudi imaju izvrsne bijele T-shirte,a s kojima možete vrlo lako nastaviti graditi sebi svojstven modni izričaj.

Comma (230 kn)

S.Oliver (300 kn)

S.Oliver (150 kn)

H&M (80 kn)

S.Oliver (120 kn)

Uterque (390 kn)

H&M (40 kn)

Foto: Instagram,S.Oliver, H&M, Comma, Uterque
Objavljeno: 16.05.2019. u 14:29

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p