TRENDOVI

Gdje pronaći cjenovno jeftinije vjenčanice?

Style File by Ana Bacinger

Asos 
potrazi ste za vjenčanicom na koju nećete izdvojiti većinu svog budžeta? Želite model koji je zanimljiv, no nikako ne tipičan, a u ponudi naših salona jednostavno ne pronalazite ništa takvo? Mi imamo rješenje za vas!
 
‘Draga Ana,

iduće godine, krajem svibnja imam svadbu. Želim kao i svaka djevojka biti najljepša moguća mladenka, no imam skroman budžet. Na vjenčanicu mogu naime potrošiti maksimalno 1.500 kuna. Nisam klasičarka, volim otkačenu modu, neobične modele i nisam zamislila nužno bijelu haljinu pa te molim za savjet. Romina.’
 
Draga Romina,

ovako na prvu ti predlažem da pogledaš ponudu Asos web shopa jer osim što imaju kvalitetne haljine, cjenovno su zbilja prihvatljive i veličine su im više-manje ok. Izdvojila sam ti nekoliko haljina koje su preslatke, elegantne i jednostavno savršene za tvoj poseban dan, pogotovo ako ćeš ih upotpuniti nekim zanimljivim cipelama i ukrasom u kosi. Znam da velika većina krojačica nabije cijene kada se šivaju vjenčanice, no ovo su zapravo večernje haljine koje nisu toliko komplicirane pa bih ti svakako savjetovala da se raspitaš o nekoj dobroj ‘teti krojačici’ te da se sama baciš u potragu za savršenim modelom i materijalom.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
Asos1.146 kuna
 
Asos1.560 kuna
 
Asos679 kuna
 
Asos829 kuna
 
Asos942 kuna
 
A.B.
Objavljeno: 28.08.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p