TRENDOVI

Gdje pronaći idealan model mom's jeans hlača?

Style File by Ana Bacinger

mom's jeans 
Trend koji vučemo od početka 2015. godine dominira i ovom hladnom sezonom. Riječ je o karakterističnom modelu traperica, takozvanom mom’s jeans modelu, koji nas asocira na razdoblje osamdesetih godina i modu koju bi mnogi jako rado zaboravili.
 
No, brojne fashionistice obožavaju ovaj kroj traperica jer uz njega stvaraju zanimljive stylinge i automatski izgledaju primjetno i pomaknuto. Najbolje modele ovih traperica pronaći ćete u ponudi high street dućana i na brojnim britanskim webshopovima, a uz malo truda zanimljive modele možete pronaći i u second hand dućanima i po buvljacima. Ako su vam majke pospremale svu staru odjeću, svakako vam savjetujemo da zavirite i u stare kutije i ormare, jer se upravo kod njih kriju najbolji modeli.

Čitateljica Marina zamolila nas je da pronađemo nekoliko cool modela mom’s jeans hlača pa u nastavku donosimo neke naše favorite!

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 Pull&Bear (230 kuna)Pull&Bear (230 kuna)
  Asos (211 kuna)Asos (211 kuna)
 
Asos (332 kuna)Asos (332 kuna)
 
Asos (369 kuna)​Asos (369 kuna)
 
Pull&Bear (260 kuna)​Pull&Bear (260 kuna)
 
H&M (199 kuna)​H&M (199 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 02.10.2015. u 11:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p