TRENDOVI

Gdje pronaći najljepše vjenčanice vintage prizvuka?

Style File by Ana Bacinger

vjenčanice

Planirate malu i prije svega romantičnu svadbu s naglaskom na vintage detalje, a još uvijek niste pronašle vjenčanicu svojih snova? Na popularnim webshopovima se kriju jako pristupačni modeli, a naša Ana donosi svoj top izbor.

‘Draga Ana, molim te pomozi. U srpnju imamo malu svadbu (30-ak ljudi) s naglaskom na vintage… Bacila sam se u potragu za savršenom vjenčanicom po second hand dućanima jer bi jako voljela nositi nešto staro, no ponuda je loša. Problem je u tome što imam samo jako mali budžet za vjenčanicu. Možeš mi molim te dati savjet gdje da tražim nove haljine retro kroja, od delikatne čipke, ukrašene perlicama i biserima? Hvala unaprijed. Monika’

Draga Monika,

moj prvi savjet je webshop Asos koji svake sezone izbacuje divne kolekcije vjenčanica vintage prizvuka. Cijena im je pristupačna, izgledaju kvalitetno i posebno. Mango ove sezone ima nekoliko prekrasnih maksi haljina koje mogu bez problema proći pod vjenčane haljine, a i na webshopu H&M-a sam pronašla jednu divnu haljinu u boji u kojoj možeš postići izgled hollywoodske dive.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom 'Style File by Ana Bacinger' na: ana.bacinger@fashion.hr.

H&M (449 kuna)

H&M (449 kuna)

Mango (1.300 kuna)

Mango (1.300 kuna)

Mango (800 kuna)

Mango (800 kuna)

Mango (700 kuna)

Mango (700 kuna)

1.036 kuna

1.036 kuna

659 kuna

659 kuna

747 kuna

747 kuna

A.B.

Objavljeno: 14.05.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p