TRENDOVI

Gdje se kriju popularni puloveri po pristupačnim cijenama?

Dodaj u košaricu:

Alberta Ferretti

Ako je suditi po Instagramu, jesen će obilježiti puloveri s potpisom dizajnerice Alberte Ferretti koji su hit posljednjih godinu dana. Puloveri s imenima dana u tjednu pojavili su se u odjevnim kombinacijama brojnih influencerica i automatski su postali predmet žudnje fashionistica diljem svijeta.

Original je i više nego skup jer ipak je riječ o običnoj vesti u boji, s decentnim natpisom pa je bilo samo pitanje vremena kada će se u kolekcijama najdražih high street dućana pojaviti slične verzije, koje u konačnici daju isti efekt. Ako vam se cijena od 3.427 kuna čini previsokom, zavirite na police i vješalice Zare, H&M-a i Manga, jer upravo ova dva high street brenda u svojim aktualnim kolekcijama imaju zgodne modele za koje je potrebno izdvojiti do 150 kuna. Ne nose doduše nazive dana u tjednu, no dolaze u divnim bojama i fora natpisima pa će vam poslužiti da postignete trendi prizvuk u svojim dnevnim kombinacijama.

Želite li ipak model s natpisom dana u tjednu, a nemate za original i ne sramite se nositi kopije, pronašla sam na kineskim stranicama (Aliexpress) sasvim pristojne alternative čije se cijene kreću oko 20 dolara. Imajte na umu da su vjerojatno lošije kvalitete, ne dolaze u istim kombinacijama boja kao original, no stvorene su za sve vas koje se želite dočepati ovog trenda, a nažalost niste u mogućnosti iskeširati jednu plaću za običnu vestu.

 


Alberta Ferretti (3.427 kuna)

Kako nositi ovaj vodeći trend jeseni? Stvoren je naravno za retro traperice visokog struka, šljašteće čarape preko kojih se nose cipele s malom potpeticom i klasične bež balonere. Uz kombinaciju će fantastično izgledati kožni ruksak u boji, a na glavi beretka koja slovi kao must have ove hladne sezone.

 

A post shared by Alberta Ferretti (@albertaferretti) on

 

A post shared by Alberta Ferretti (@albertaferretti) on

 

A post shared by Alberta Ferretti (@albertaferretti) on

 

Zara, H&M i Mango imaju najbolju ponudu po pristupačnim cijenama:

Zara (200 kuna)

Zara (200 kuna)

Zara (200 kuna)

Zara (200 kuna)

Zara (200 kuna)

Zara (200 kuna)

H&M

H&M (149 kuna)

H&MH&M (149 kuna)

Mango (130 kuna)

Mango (130 kuna)

Mango (130 kuna)

Objavljeno: 25.10.2017. u 13:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p