TRENDOVI

Giveaway: Osvojite poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna i složite svoju answear.LAB kombinaciju!

Otkrijte kako Sara Renar nosi limitiranu Be Brave kolekciju answear.LAB brenda i osvojite svoju kombinaciju!

"Budite hrabre, koristite vlastiti glas i nemojte biti jeka tuđeg mišljenja" misao je vodilja limitirane Be Brave kolekcije answear.LAB brenda inspirirane snažnim i hrabrim ženama iz svijeta pop kulture i umjetnosti. S toga ne čudi što je Answear odlučio novu kolekciju predstaviti zajedno sa Sarom Renar, nagrađivanom kantautoricom i pripadnicom skupine najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji, koja je svoju Be Brave kombinaciju prvi put pokazala u Varaždinu u sklopu KVART2022 showcase festivala.

Inspiracija iz filma Thelma i Louise i u umjetnici Fridi Kahlo

Nova kolekcija inspirirana je filmom Thelma i Louise čije se glavne junakinje nisu bojale preuzeti rizik kako bi doživjele slobodu bez ograničenja, dok su šareni etno print i vezovi inspirirani radovima Fride Kahlo - buntovnom meksičkom umjetnicom koja je rušila tabue. Kako ističe Sara, za nju Be Brave znači hrabrost za biti svoj, hrabrost za istraživanje, ali i hrabrost za suprotstavljanje nepravdi, za suprotstavljanje apatiji i za poduzimanje akcija kako bi ovaj naš svijet u kojem živimo bio bar malo ugodnije mjesto.

Slogan Be Brave nije prazno slovo na papiru, već prilika da se ispriča priča o hrabrosti i o tome kako je to biti svoj. To je priča o borbi, o ponosu. Na pitanje tko je najviše iz svijeta glazbe na Saru ostavio utisak, Sara je jasno odgovorila kako su to napravile mnoge žene, ali da može izdvojiti Daphne Oram koja je 1949. skladala prvu kompoziciju elektronske glazbe na svijetu. "Radila je na BBC-u, utemeljila je svjetski poznatu radionicu radiofonije na BBC-u te je autorica niza drugih projekata koji su temelj elektronske glazbe kakvom je danas poznajemo".Što je Sara Renar odabrala iz nove answear.LAB kolekcije?

Za panel diskusiju i live session, Sara je odabrala svileni kimono, crne hlače koje mogu proći, kako ističe, u "svakodnevnom životu i na festivalskoj pozornici", crni body, kožne crne natikače i ruksak za sve potrebne sitnice, dok je drugu answear.LAB kombinaciju predstavila na jučerašnjem koncertu u Puli.

Odabir možete vidjeti na njezinom Instagram profilu, a do tada istražite limitiranu Be Brave kolekciju jer dvije osobe nagrađujemo bonom u vrijednosti od 1.000,00 kuna za dostupne komade iz Be Brave kolekcije. answear.LAB je brend vodeće europske internetske platforme za kupovinu odjeće Answear, a pokrenut je kao platforma koja se zauzima za žene, za nadahnuće i poticanje promjena po pitanju društvene nejednakosti te osviještenog dizajna.

Kako bi se poklon bon pronašao u vašim rukama potrebno je točno odgovoriti na dva nagradna pitanja, a koja glase:

1) Koliko dugo Answear postoji na hrvatskom tržištu?
2) Kako se zove posljednji studijski album Sare Renar?


Svoje odgovore možete slati u inbox službene FASHION.HR Facebook stranice!

Igramo se do 5. srpnja kad ćemo nasumičnim odabirom proglasiti dva sretna dobitnika! Sretno!

Edit: Točni odgovori na nagradno pitanje su:

- 7 mjeseci
- Šuti i pjevaj

Čestitamo dobitnicama Ani Milohanić i Meri Milat!

Foto: Anea Mamić, KVART festival
Objavljeno: 28.06.2022. u 13:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p