TRENDOVI

Glavna dizajnerica H&M-a otkrila svoje favorite za jesen!

Što predlaže Ann-Sofie Johansson za nadolazeću sezonu?

Kad pričamo o H&M-u rijetko kad se zapitamo tko su ljudi koji dizajniraju za njih, osim ako se radi o dizajnerskim suradnjama poput posljednje u nizu za koju smo saznali prije neki dan. Sasvim logično osim velikih dizajnerskih imena koji izbace capsule kolekcije u suradnji sa modnom kućom H&M postoje i dizajneri koji rade 0-24 sata kako bi brend bio u toku sa nadolazećim trendovima. Jedna od njih je i Ann-Sofie Johansson, trenutno glavna dizajnerica u švedskom brendu koja je otkrila svoje favorite za jesen 2010.

"Obožavam avijatorsku jaknu sa krznom, kožne hlače i predimenzionirane ogrlice! Pončo se opet vratio u velikom stilu, a ako imate problema kako ga kombinirati savjetujem da pokušate sa uskim kožnim hlačama ili suknjom pencil kroja. Sezona je puna novih ideja, bitno je da ste maštoviti i ne pratite slijepo trendove. Kratke hlačice od vune su odlična alternativa umjesto mini suknje, sparite ih sa elegantnom bluzom i visokim petama ili predimenzioniranom majicom i čizmama. Fokus je stavljen na modne dodatke koji su jako upečatljivi. U prvom planu su maxi ogrlice koje se nose na ženstvene košulje i haljine, a ako želite spojiti nespojivo pokušajte ih kombinirati sa pamučnim majicama i muškim kardiganima.

No, komad za kojim ludujem je kožna avijatorska jakna sa krznom! Jednostavno je univerzalna i može se kombinirati na bezbroj načina."

Za muškarce Ann-Sofie savjetuje : "Military kaput neka bude osnov vaše jesenske garderobe, nosite ga sa toplim šalom i teškim vojničkim čizmama. Izgledati ćete ležerno i cool prije svega. Osim spomenutog, vratili su se neki elegantni i jednostavni komadi poput sakoa od tvida i toplih vestica šarenog uzorka."

Ana Bacinger

photo: nitrolicious.com

 

Objavljeno: 03.09.2010. u 15:06
Tagovi: H & M

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p