TRENDOVI

16 haljina do 100 kuna iz kojih se nećete skidati

Pravo je vrijeme za isplativ modni ulov!

Sigurni smo da ste upoznati s činjenicom kako su započeli blagdanski popusti koje svake godine s nestrpljenjem iščekujemo. Naime, premda se nalazimo tek u prvom krugu sniženja već sada mogu se pronaći poprilično povoljni komadi koji će divno upotpuniti svačiju garderobu.

Haljine su bez imalo razmišljanja jedan od onih bezvremenskih komada koje volimo nositi u svim prigodama. Bilo da se radi o jednostavnim i casual dnevnim kombinacijama ili pak onim glamuroznim večernjim, haljina je izbor s kojim je vrlo teško pogriješiti. Činjenica kako je upravo haljina komad koji u svega nekoliko trenutaka zaokružuje cijelu modnu priču dodatno nas potiče na kupnju jer možemo zaključiti kako je osim o lijepom i atraktivnom komadu riječ i o iznimno funkcionalnom odjevnom odabiru. Također, dobra vijest je i ta što haljine dolaze u različitim stilovima, stoga smo sigurno da nećete imati problema s pronalaskom onog modela koji će se najbolje uklopiti u onaj vaš.

Govorimo li o trendovima aktualna zimska sezona vol neutralne i tamne nijanse, ali nisu isključeni niti šarmantni cvjetni uzorci koji će se divno uklopiti u postojeće vrijeme te podignuti i najtmurniji dan. Kako bi kombinacija koja uključuje haljinu bila potpuna ključni su detalji, pa tako se možete odlučiti za omiljene gležnjače ili čizme, ali i neizostavan oversized kaput te tople dodatke koji će vas grijati.

Kao što smo spomenuli, pred nama su brojna sniženja, a mi smo u nastavku izdvojili 16 divnih haljina do 100 kn iz aktualne ponude najpopularnijih high street brendova.

Bershka (84 kn), (90 kn)

Bershka (90 kn), (100 kn)

Reserved (100 kn), (100 kn)

Mango (100 kn), (100 kn)

Reserved (100 kn), (100 kn)

Sinsay (90 kn), (70 kn)

Reserved (100 kn), (100 kn)

Sinsay (55 kn), (70 kn)

Foto: Instagram, Sinsay, Bershka, Reserved, Mango
Objavljeno: 01.12.2020. u 23:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p